1. gada jaunais projekts

Rezidences apartamenti pie jūras

Ciema1.rezidences (1.Village Rresidence ) arhitektūra rāda priekšzīmi modernā stila ēkām Latvijā, katrs tās centimetrs ir rūpīgi izplānots, lai sabalansētu estētisko baudījumu ar funkcionalitāti, kā galveno liekot personīgo komfortu. Dārzu un teritorijuveido 4800 m2 liela, īpaši pārdomāta platība,kura iekļaujas apkārtējā ainavā. Dzīvojamā platība kopā ar terasēm sastāda 446 m2. Ēkas dizains veidots,ņemot vērā nestandarta risinājumus, kurā katra detaļa ir individuāli izplānota. Māja aprīkota ar vismodernākajām tehnoloģijām. Pirmajā stāvā izkārtotas sekojošas telpas:Īpaši aprīkota virtuve ar ēdamzonu, ziemas dārzs, trenažieru istaba, dzīvojamā istaba ar kamīnu, foajē ar ģērbšanās zonu, kuru ar virtuvi savieno caurredzams sienas akvārijs. Labsajūtas baudīšanai ierīkota spa zona ar baseinu, tvaika pirti, džakuzī vannu un lietus dušu. Pieejama atsevišķa tualete un dušas telpa, kā arī tehniskā telpa. Otrā stāvaziemeļu pusē atrodastrīs guļamistabas ar tualeti un dušas telpu. Pa visu dienvidu pusi ierīkota liela saimnieku guļamistaba, ar bīdāmām durvīm atdalīta ģērbistaba, caur kuru tiek uz privāto vannas istabu. Vannas istaba aprīkota ar individuāla dizaina lielu vannu, no kuras paveras skats uz dārzu.Blakus guļamistabai atrodas arī darba kabinets.

Interjers

Interjers ieturēts modernajā stilā, apvienojot askētisko ar „premjer” klases priekšmetiem. Visā ēkā īpaši domāts par apgaismojumu, tādēļ atsevišķas istabas, kā „ziemas dārzs”, ir pilnībā veidots no stikla, ieskaitot pat stiklotu jumta konstrukciju. Pilnībā stiklots ir arī otrā stāva „darba kabinets” un „baseina” telpa. Tai pat laikā ir padomāts par siltumu un komfortu, ko nodrošina augstvērtīga stiklojuma logi un grīdā iebūvēti radiatori. Baseina, virtuves un dzīvojamās zonas griestos atsegtas līmēta masīvkoka konstrukcijas.

Viesu istabu no Ziemas dārza nodala kamīns, kas vienlaikus sniedz iespēju skatīties dzīvās uguns liesmu spēles un izbaudīt dvēseles atbrīvošanos, vērojot zvaigznes caur stiklotajiem griestiem.

Ziemas dārzs ir atsevišķs stāsts: neskaitot to, ka tā sienas un jumts ir veidoti no stikla, tas ir arī pacelts par 1 m virs apkārtējās teritorijas, radot īpaši gaisīgu atmosfēru enerģijas uzkrāšanai, ainavas baudīšanai, vai vienkāršai atpūtai lasot kādu labu grāmatu.

Īpaši jāpiemin arī SPA zona, kurā baseina ūdens virsma ir grīdas līmenī, kas ir speciāli veidota nedaudz zemāka kā pārējā ēkas daļā, lai saplūstu ar apkārtējo teritoriju. Kopumā paveras nenovērtējams skats– gan grīda, gan ūdens, gan zāliens aiz stiklotajām sienām ir kā viens vesels, vienā līmenī.

Džakuzī vanna ir individuāli projektēta. Tās mozaīkas flīžu apdare ieturēta vienotā stilā ar tvaika pirti un pārējo spa zonas interjeru.

Foajē ar virtuves un dzīvojamo zonu savieno dizaina akvārija siena, kas vienlaikus rada estētisko baudījumu, nomierinošas sajūtas un gaismas spēles ūdens ritmos.

  1. stāvā interjers ieturēts siltā un mājīgā atmosfērā. Par emocionālo siltumu gādā augstvērtīgas ozolkoka grīdas. Bīdāmās koka durvis papildina sienu dizaina elementus, kurus veidojuši labākie Latvijas mākslinieki.

Pēc augstākās modes ir izstrādāta „Master bedroom”, jeb saimnieku guļamistaba. Tā izvietota gar visu dienvidu pusi ar lielām logu vitrīnām un platām palodzēm – kopējā skaistuma baudīšanai. Noguļamistabas atsevišķa ieeja ved uz darba kabinetu, otras durvis – cauri iespaidīgam drēbju skapim uz saimnieku vannas istabu. Apdare veidotaakmens, stikla un koka dekorācijās. Dubultā akmens izlietne ir speciāli gatavota, īpaši izbūvēta ir arī dušas zona, kurā lietus duša iebūvēta griestos. Vannas izvietota, lai no tās varētu vērot teritoriju 180 grādu leņķī. Kopumā viss aprakstītais ir tikai maza daļa notām sajūtām, ko sniedz mājas iekārtojums.

Kvalitāte un tehnoloģijas

Visas iebūvētās tehnoloģija pārspēj Eiropas Savienības būvniecības standartus. Automātisko vārtu atvēršana un gājēju vārtiņu domofona savienojums ar ēkas 1. un 2. stāvu ir tikai maza daļa no pielietotajām tehnoloģijām. Visā ēkā ir izbūvēta ugunsdzēsības trauksmes signalizācija. Par drošību gādā apsardzes signalizācijas sistēma, kas ir gan ēkā, gan teritorijā. Energoefektīvās ēkas komfortu nodrošina automātiskā klimata vadības un nodrošināšanas sistēma. Īpaši ir padomāts arī par baseina pārsega automātisko aizvēršanos- pārsegs iebūvēts baseina sienā zem ūdens līmeņa. Tā kā ēkā ir izmantotas augstākajām būvniecības prasībām atbilstošas tehnoloģijas, tā ierindojas starp pasaules klases Premium projektiem.

 

Teritorija un infrastruktūra

Teritorijas atrodas starp diviem ciemiem – Skulti un Zvejniekciemu. 1967. gadā Zvejniekciems pievienojās Saulkrastu pilsētai. Kā apliecinājums šai savienībai ir “1.Ciema rezidences” akmens. Tas ir kā stūra akmens, kas simbolizē un atgādina par spēcīgajām saitēm starp šiem ciemiem.

Dienvidu pusē, pirmā stāva līmenī, ierīkotas atpūtas terases, nodrošinoties ar aizvēju un sauli visas dienas garumā. Visapkārt ir plašs dārzs,ar priežu audzēm un akmens krāvumiem.

Ziemeļu puse paredzēta kā ieejas, piebraukšanas un saimniecības zona, kas labiekārtota pēc augstākās klases dizaina risinājumiem. Apkārt esošā vide rada mieruun spēcinošas enerģijas sajūtas –priežu mežs, svaigs gaiss un jūras tuvums.

Kūrortpilsēta Saulkrasti piedāvā dažādas aktivitātes. Netālu atrodas veikali, kafejnīcas un labiekārtota pludmale. Turpat 200 m attālumā atrodas sabiedriskā transporta pietura, 900 m attālumā – skola, 1km attālumā – Zvejniekciema kultūras nams. 800 m attālumā ir apgaismots, apsargāts jauns stadions ar dažādām sportošanas iespējām, skrituļslidu un riteņbraukšanas rampām, skriešanas celiņiem, bērnu laukumu, u.c. Stadionā notiek dažādas nodarbības treneru vadībā. Apmēram 2km attālumā ir Vidzemes jūrmalas mūzikas un mākslas skola.Saulkrastos ir pieejams gan pašvaldības, gan privātais bērnudārzs. Pa jauno VIA Baltic autoceļu ir iespējamsnoķūt Rīgā tikai 40 minūtēs!

 

3 iemesli kāpēc Ciema pirmā rezidence ir labākā Latvijā:

  1. Tās stils un individualitāte, ko projekta veidotāji 2 gadu rūpīga darba laikā ir izstrādājuši, rada sajūtu harmoniju, kas atspoguļojas Villas filozofijā – ar mieru caurstrāvotā spēkā un enerģijā;
  2. Vārds – „Ciema1. rezidence” nav tikai vārds, tas galvenokārt ir komforts, stils, prestižs un inteliģence, kas raksturo šo īpašumu;
  3. Mūsdienīga modernā stila arhitektūras paraugs ar unikālu interjera dizainu, kas papildināts ar itāļu mēbelēm.

 

Atrašanās vieta un kvartāla infrastruktūra

Īpašums atrodas Saulkrastu pilsētā, Īves ielā 2, LV-2161 ar kvartāla nosaukumu „Jūrsili”. Kvartālam šāds vārds dots, lai simbolizētu blakus esošo jūru un priežu silus, kas ietver visu teritoriju. Kopējā platība ir 4800m2. Villa atrodas kvartāla pirmajā līnijā, jūras pusē. „Jūrsilos” šobrīd notiek aktīva apbūve, kuras rezultātā tiek iekopta esošā infrastruktūra arī blakus īpašumos. Ceļš uz jūru ved cauri skaistam, iekoptam priežu mežam. Labiekārtotā kāpu zonā uz pludmali ved koka laipas ar izveidotām atpūtas vietām. Atrodoties nieka 45km attālumāno galvaspilsētas,šeit iespējams baudīt mieru un dabas skaistumu jūras tuvumā.

 

Papildus informācija

Atsevišķi vienojoties ir iespējams īstenot individuālas saimnieku vēlmes. Augstākās „Premium” klases Rezidence par laba dzīvokļacenu būs nezūdošas vērtības ieguldījums. Interjeru iespējams dažādot saskaņā ar saimnieku vēlmēm, tādejādi atspoguļojot īpašniekustilu un personību.

Pēc pieprasījuma iesniegsim stāvu plānojumu projektus un jebkuru citu informāciju.

  1. gadā Saulkrastu pilsēta izbūvēs un atjaunos blakus esošās ielas un infrastruktūru.