Pārdod plašu, mūsdienīgi izremontētu un mēbelētu divstāvu dzīvokli ar garāžu Rīgas centrā, Tomsona ielā 9. Dzīvoklis atrodas sešu stāvu mājas piektajā un sestajā stāvā, platība 128 m2, ar aizstiklotu lodžiju.

Pārdod plašu, mūsdienīgi izremontētu un mēbelētu divstāvu dzīvokli Rīgas centrā, Tomsona ielā 9. Dzīvoklis atrodas sešu stāvu mājas piektajā un sestajā stāvā, platība 128 m2, ar aizstiklotu lodžiju.
Dzīvokļa pirmajā stāvā atrodas liela viesistaba ar virtuves zonu, koridors, dušas istaba un sanitārais mezgls apvienots. Dzīvokļa otrajā stāvā atrodas divas guļamistabas, vannas istaba un sanitārais mezgls apvienots.
Dzīvoklī veikts kvalitatīvs remonts, dzīvoklis ir nosiltināts.
Pircēja rīcībā paliek visas mēbeles un sadzīves tehnika.
Dzīvoklis gaišs, silts un plašs.
Mājai tīra un slēdzama kāpņutelpa, mūsdienīgs lifts, domofons. Slēdzamā pagalmā uzstādīti vārti ar atvēršanas un aizveršanas funkciju ar distanciālo vadību.
Māju apsaimnieko sava biedrība “Tomsona 9”.

Dzīvoklis tiek piedāvāts kopā ar apsildāmu garāžu (54 m2). Garāža ir aprīkota ar elektriskiem vārtiem un ir divas ieejas (no ielas un no kāpņu telpas). Garāža cena 40 000 EUR.

Tuvumā visas priekšrocības: bērnudārzi un skolas, divi lielveikali, “Arēna Rīga” un Olimpiskais sporta centrs, jaunais Skanstes parks ar bērnu rotaļu laukumiem, pastaigas attālumā labākie Rīgas restorāni un kafejnīcas, kā arī kultūras dzīve.
Bez parādiem un apgrūtinājumiem.